ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ

Αγοράζουμε νήματα (καθαρό MerinoWool και κλωστή από καθαρό βαμβάκι Α’ ποιότητας), τα πλέκουμε σε ύφασμα στο ιδιόκτητο πλεκτήριό μας στη Θεσσαλονίκη, σχεδιάζουμε τα πατρόν με βάση την εμπειρία μας και τις σπουδές μας, παρακολουθούμε τη διεθνή μόδα με επισκέψεις σε τοπικές και διεθνείς εκθέσεις και προσαρμόζουμε τον σχεδιασμό μας στις σημαντικότερες νέες τάσεις. Κόβουμε τα υφάσματα και τα ράβουμε στην ιδιόκτητη βιοτεχνία μας στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιείται και ο ποιοτικός έλεγχος.

Μια εντυπωσιακή ποικιλία εσωρούχων, προσεγμένων μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, που ντύνουν κάθε στιγμή της ημέρας, με άνεση, φροντίδα, απαλότητα και κομψότητα.

Έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη με ετοιμοπαράδοτα προϊόντα. Ένα από τα πιο δυνατά μας σημεία είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και αποστολή, όπως χαρακτηριστικά πολλοί πελάτες μας αναφέρουν στις αξιολογήσεις τους στη Google.

Το οικογενειακό μας πάθος για δημιουργία, η προσωπική μας φροντίδα και ο σεβασμός μας για το περιβάλλον και τον άνθρωπο, αποτυπώνονται σε κάθε μας εσώρουχο.