Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και παράδοση 65 και πλέον χρόνων στο εσώρουχο. Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης, στο 24 της οδού Βαλαωρίτου, εδώ και τρεις γενιές, με πολλή αγάπη για τις φυσικές ίνες κι αληθινή φροντίδα για το ένδυμα, πλέκουμε υφάσματα, σχεδιάζουμε, κόβουμε και ράβουμε, κλασικά και μοντέρνα εσώρουχα.

Η μακρά ιστορία της οικογένειάς μας στον χώρο του ενδύματος ξεκίνησε εφτά γενιές πριν, ενώ αφετηρία για την παραγωγή των εσωρούχων Koussis ήταν ο παππούς και η γιαγιά μας, άνθρωποι με εμπειρία ετών στην παραγωγή ενδυμάτων. Η παράδοσή μας στο ένδυμα φτάνει μέχρι το μακρινό 1880, όταν ο προπάππους μας πήγε στη Γαλλία για να σπουδάσει πατρονίστ στο ανδρικό κοστούμι. Έκτοτε οι γνώσεις περνούσαν από γενιά σε γενιά. Σήμερα, η επιχείρηση έχει μπολιαστεί με τον ενθουσιασμό της τρίτης γενιάς στο εσώρουχο, που μεγάλωσε κυριολεκτικά μέσα στη βιοτεχνία, ολοκλήρωσε σπουδές μοντελίστ – πατρονίστ και έπειτα από πολυετή και επιμελή τριβή με το αντικείμενο, εμπνεύστηκε τη νέα συλλογή. Το όνομά της, Κροκίς, που στα αρχαία ελληνικά σημαίνει μάλλινη κλωστή.

Δουλεύουμε με καθαρό μαλλί merino. Με αυτό μας έχουν συνδέσει από το ξεκίνημά μας οι πελάτες μας, και αυτό είναι που μας κατατάσσει στις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο του ολόμαλλου εσωρούχου. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε ολόμαλλα, ισοθερμικά, μαλλοβάμβακα και βαμβακερά εσώρουχα, σε κλασικές και μοντέρνες γραμμές.

Μένοντας πιστοί στην παράδοση ετών, αλλά με το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον, δημιουργούμε και παρουσιάζουμε συνεχώς νέα προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες και αναδυόμενες ανάγκες των πελατών μας.